Киевская городская клиническая больница №9 отзывы

Отзывы о Киевская городская клиническая больница №9. Киевская городская клиническая больница №9 - государственное медицинское...
2.3
15 065 просмотров
  • Гость
    22 августа, 2022 год

    Де ж та гуманність?!

    Лікуючий врач, Валентина Назарівна, яка зрозуміла, що пацієнту не допомогти, замість того щоб сказати близьким, що потрібно готуватись до найгіршого, просто відвернулась і ігнорувала… В результаті, в повній розгубленності, віддали хворого в реанімацію, тільки для того, щоб вколоти седативне, тому що воно підзвітне… і його «не можуть» вколоти в палаті!
    Внаслідок цього хворий останні години життя був не з рідними.

    Вразила повна нелюдяність, хамство і легка форма психопатії працівників моргу!
    Образившись на те, що користуватись їхніми послугами ми не будемо, а заберемо рідного до похоронного бюро, вони вирішили зіпсувати документи.

    Про те, що місце прописки в нашій державі не ставиться, на сьогодні, в паспотрі працівникам моргу не відомо…
    Застосунок дія і електронна форма викликала нездорову агресію. І принципову позицію поставити в справці про смерть незаконну прописку.

    Виклик поліції, скарга головному лікурю і роздрукований документ (який був, але в електронному форматі) змусив цих НЕЛЮДІВ віддати рідного.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ