Притолюк Валентина Александровна отзывы

4.9
500 просмотров
  • 3 июля, 2021 год

    Однозначно рекомендую, кваліфікований та уважний лікар

    Дякую за хороший сервіс та професіоналізм!!
    Звернулася у відділення на Оболоні, лікуванням моїх зубів займалася Валентина Олександрівна Притолюк. Чудовий лікар, детально проконсультувала, відповіла на мої питання та заспокоїла, оскільки я мала негативний досвід лікування зубів раніше.
    Валентина Олександрівна вправно ввела знеболювальне, що я нічого навіть не відчула. Лікування проводилося під спеціальним стоматологічним мікроскопом, після прийому ніяких неприємних відчуттів не було.
    Лікар дуже приємна та кваліфікована, однозначно буду її рекомендувати друзям та рідним, і сама - тільки до Валентини Олександрівни.
    До того ж, персонал в клініці дуже уважний та привітний.
    Дякую ще раз. Процвітання Вам та розвитку!!
    • Ответ представителя Доброго дня, пані Марто.
      Дякуємо Вам за написання хороших слів на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також стоматолога-терапевта Притолюк Валентини Олександрівни.

      Так, дійсно, Валентина Олександрівна - професійний та уважний лікар, який ніколи не зупиняється на досягнутому і постійно вдосконалює свої знання та навички, відвідує велику кількість курсів, семінарів, конференцій та міжнародних стоматологічних конгресів.

      Наші спеціалісти завжди уважно ставляться до проблем кожного пацієнта, виявляють всі вимоги та побажання до лікування. Відразу ж на першому прийомі наша професійна команда лікарів підбирає для кожного пацієнта індивідуальний план лікування, відносячись до кожного запитання з великою увагою. Для нас важливо, щоб Ви відчували себе добре не тільки на прийомі, але і після.

      Приходячи до нас Ви ніколи не відчуєте байдужість, нерозуміння або погане ставлення, тому що ми завжди ставимо себе на місце наших пацієнтів. Нам дуже приємно, що Ви відмітили хорошу роботу наших фахівців.

      Ми раді, що ви звернулися саме до нас і що Ви - наш пацієнт.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 6 августа, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ