Плахотная Оксана Валерьевна отзывы

Плахотная Оксана Валерьевна отзывы. Врач акушер-гинеколог клиники Надия.
2.8
46 119 просмотров
  • Олена
    12 марта, 2024 год

    Рекомендую лікаря

    Хочу поділитися враженнями від нашого першого візиту до лікаря репродуктолога Плахотної Оксани Валеріївни. Перед цим ми зверталися до іншого лікаря, але, на жаль, вагітність так і не настала. Побачивши рекламу, ми вирішили прийти на консультацію репродуктолога разом з чоловіком. Враження від нашого першого візиту лише позитивні. Консультація пройшла дуже комфортно. Оксана Валеріївна виявилася дуже уважною до наших проблем, відповіла на всі наші запитання та докладно пояснила, яким чином буде проходити наше лікування. Мені особливо сподобалося, що не було пропозиції відразу розпочати програму ЕКО та не назначили купу аналізів. Лікарка порадила моєму чоловікові пройти консультацію у андролога. Ми сподіваємося що все у нас буде добре і у мене нарешті буде вагітність.
    • Nadiya
      13 марта, 2024 год
      Якщо відгук справжній, я щиро не рекомендую Вам цього лікаря. Писала вже усюди свою історію про хибно встановлений діагноз Плахотною, про мої підозри щодо змови плахотної з іншим лікарем. Засмучує, що потрапила до плахотної і прям ну дуже шкодую, що не можна повернути час назад. Якщо цікавить, я можу надати більш детальну інформацію, напишіть тут, подумаю, як сконтактуватись, може мій досвід когось врятує.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ