Плахотная Оксана Валерьевна отзывы

Плахотная Оксана Валерьевна отзывы. Врач акушер-гинеколог клиники Надия.
2.8
46 119 просмотров
  • Альона
    20 марта, 2024 год

    Лікування безпліддя

    На жаль, теж довелось лікуватись у недолікаря Плахотної ОВ. Історія почалась ще восени 2022 року після марних спроб завагітніти.
    Звернулась вже з доволі великим об’ємом виконаних обстежень і аналізів і поставленим діагноз безпліддя невизначеного типу.
    При першому візиті, лікар одразу не сподобалась, оскільки не давала конкретних відповідей на питання і не могла донести стратегію майбутнього лікування. Сказала, робити інсемінацію, домовились про дату опираючись на день циклу. За декілька днів до планованої дати процедури погодили час. Але в день візиту виявилось, що лікар пішла в ЗАПЛАНОВАНУ відпустку . Я одразу ій написала , з питанням до кого з її колег звертатись і як мені бути. У відповідь нічого. В результаті мене направили до рандомного лікаря, яка без ентузіазму провела невдалу інсемінацію.
    Друга спроба інсемінаціі також була в цій клініці, і вже тоді робила її сама особисто її величність Плахотна. От тільки в день проведення процедури запізнилась на 1.5 години. Навіть не вибачившись і нічого не пояснивши зробила і сказала, що овуляція ще не в потрібній стадії, тому вдома треба показати прес, щоб фолікул розірвався. На моє здивування таким методам, сказала що інакше ніяк, бо сьогодні п’ятниця, на вихідних клініка не працює і в понеділок робити процедуру вже запізно. Далі коли результат виявився не вдалим я ій подзвонила на мобільний, щоб уточнити які мої подальші дії , але у відповідь почула :Чого ви дзвоните мені на мобільний, записуйтесь на прийом, приходьте і питайте.
    Після цього моя остання нервова клітина закінчилась і я вирішила більше не ходити до цього недолікаря. Зараз читаю про інші відгуки і історію про звільнення одним днем і зовсім не дивуюсь. Лише дивно, як такого лікаря взяли на роботу в інші клініку. Кожну дівчину, яка шукає лікаря-репродуктолога закликаю обходити її стороною. ОВ не кваліфікована, безтактовна, брехлива хамка
    • Nadiya
      23 марта, 2024 год
      Брехлива хамка це 100%. Встановила мені хибний діагноз «непрохідність маткових труб» або підробила, щоб призначити ЕКЗ. Після лапароскопії, щоб не виплила правда вступила у змову з хірургом бойко о.м. А коли я подзвонила їй щаслива, повідомити про дві полоски на тесті(я ще не виявила на той момент брехню і хибний діагноз), вона просто перетворилась на хамку в один момент. Порадила здати хгл і коли я задала питання, чи точно це зараз потрібно і що це дасть вона почала просто верещати у слухавку «що ви від мене хочете, якщо ви не довіряєте лікарю, то що ви тоді хочете …». Це яким стервом треба бути, щоб кричати обманутому пацієнту про довіру до неї. Вагітність наша на жаль зірвалась, але ми марно намагались далі витрачаючи дорогоцінний час, бо не знали, про реальний стан речей.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ