Плахотная Оксана Валерьевна отзывы

Плахотная Оксана Валерьевна отзывы. Врач акушер-гинеколог клиники Надия.
2.8
46 119 просмотров
  • Nadiya
    13 марта, 2024 год

    Жалкую, що потрапили до Плахотної

    Плахотна поставила хибний діагноз з непрохідності маткових труб і замість того, щоб після проведеної лапароскопії(проводилась по рекомендації плахотної хірургом Бойко Оленою Миколаївкою) відверто повідомити про хибний діагноз, почала «плести» обман. Ще до встановлення мені хибного діагнозу, спермограму чоловіка з діагнозом «тератозооспермія» назвала «шикарна сперма». Я так думаю, що вона просто жахливо некомпетентна. На перших візитах була дуже мила, потім включила хамку. На жаль втратили дорогоцінний час, потрапивши до цього «спеціаліста». Краще б вже ні до кого не звертались. Результат по заплідненню нуль, даремно проведена операція, заплатили як за складну пластику труб, втратили рік.
    • Гость
      20 марта, 2024 год
      Прикол, мене до Плахотної як раз Бойко ОМ і направила як до дуже хорошого репродуктолога.
      Теж настражладась після її «рекомендацій і допомоги».
      • Nadiya
        23 марта, 2024 год
        Вони вочевидь працюють в тандемі. Бойко О.М. так «щебетала» мені, як вона відновила прохідність моїх труб, абсолютно не соромлячись моєї рідні поруч. Абсолютно спокійно потім взяла суму, яку ми погодили, якщо буде складний випадок пластики труб.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ