Клінічні випробування в TomoClinic


Участь в клінічних випробуваннях включена в більшість міжнародних протоколів лікування раку і по праву вважається одним з варіантів позбавлення онкологічного захворювання. З квітня 2019 року TomoClinic відкриває новий напрямок своєї діяльності — клінічні випробування лікарських препаратів.

Що таке клінічні випробування в онкології?

Це складний процес перевірки нового препарату для лікування раку. Кожен з них проходить 4 етапи.

На I фазі випробування препарат застосовують вперше. Тестування проводиться на невеликій групі до 80 осіб. Це здорові добровольці або пацієнти з певними захворюваннями. У цій фазі оцінюється безпечність препарату або запропонованої схеми лікування. Ці дослідження «відкриті»: інформація про препарати (дозування, схеми лікування), які отримують суб’єкти дослідження, доступна і лікарям, і випробуваним.

На II фазі визначається ефективність препарату: тестування проводять також відкрито, на групі людей до 300 осіб з певними захворюваннями. У цій фазі може проводитися вибір схеми лікування, підбір дози досліджуваного препарату, оцінюються ризики застосування.

В Україні, як правило, клінічні випробування ведуться вже на III фазі. Тобто лікування для 1000 унікальних пацієнтів з певними захворюваннями проводять тими препаратами, які вже довели свою ефективність в усьому світі, а зараз мають пройти перевірку в даній країні і в даний час.

Під час третьої фази дослідження учасники отримують досліджуваний препарат. Після цієї фази препарат офіційно реєструють і дозволяють до продажу. На IV фазі препарати вивчаються після їхнього схвалення для розширення показань або реєстрації нової лікарської форми препарату, а також для отримання додаткових відомостей про безпечність препарату.

На другій, третій або четвертій фазі досліджень можуть вивчатися нові поєднання вже схвалених препаратів.

Що це означає для пацієнта?

Участь в подібних клінічних дослідженнях — це альтернативний та безкоштовний шанс отримати на 100 % гарантоване якісне лікування раку. Для всіх інших пацієнтів цей препарат, найімовірніше, буде залишатися дорогим протягом наступних 10 років.

Що це означає для заявників клінічних випробувань?

Можливість проведення якісних досліджень лікарських засобів з напрямком «Онкологія» на базі онкологічного центру TomoClinic.


клинические испытания


5 причин, чому наш центр готовий до проведення клінічних випробувань

Ми відповідаємо всім критеріям, які висуваються до дослідників, і готові стати однією з лікувальних установ, які залучаються до проведення клінічних випробувань.

TomoClinic працює відповідно до Наказу МОЗ від 23.09.2009 № 690, а саме:

1. У медичного персоналу є достатня професійна підготовка та досвід лікування онкологічних пацієнтів.

2. У нас є успішний досвід проведення клінічних випробувань, ми знайомі з міжнародними вимогами належної клінічної практики і нормативно-правовими актами з проведення клінічних випробувань в Україні.

3. У "ТомоКлінік" є умови для зберігання лікарських засобів, необхідна база для надання екстреної медичної допомоги у разі виникнення ускладнень під час проведення клінічного випробування.

4. В онкологічному центрі є приміщення, обладнання та витратні матеріали в обсязі, необхідному і достатньому для проведення досліджень, а також ведеться відповідна медична документація.

5. TomoClinic отримав міжнародне визнання та сертифікат якості за вимогами стандарту ISO 9001:2015 в області онкології, надання послуг радіотерапевтичного і радіохірургічного лікування, а також променевої діагностики. Компетентність лабораторії TomoClinic підтверджена тим фактом, що клініка регулярно бере участь у випробуваннях зовнішнього контролю оцінки якості в системі програм професійного тестування лабораторій і міжлабораторних порівняльних випробуваннях.

Наші цілі та плани

Онкологічний центр TomoClinic має намір анонсувати протоколи, згідно з якими будуть проходити клінічні випробування в нашій клініці. Причому при необхідності сучасний лікувальний препарат буде застосовуватися в комплексі з променевою, таргетною, імунною або хіміотерапією.

Ми також плануємо активно популяризувати цей напрямок і детально інформувати пацієнтів щодо нюансів проведення клінічних випробувань. Кожен учасник випробувань підписує інформаційну угоду з клінікою і може поставити будь-яке питання своєму лікарю.

Співпраця з нами в клінічних випробуваннях — це гарантія безпеки та якості лікування раку, можливість працювати з кваліфікованим медперсоналом, високий рівень організації та проведення клінічних досліджень лікарських засобів.


Чтобы оставить комментарий, необходимо авторизоваться

Комментарии

Нет комментариев


Читайте также:

TomoClinic: гарантії якості лікування

TomoClinic — єдиний в Україні онкологічний центр, який може гарантувати якість проведеного лікування на документальному рівні. Відтепер після проведення променевої...

У травні 2019 року в TomoClinic відкрився 5-поверховий корпус для стаціонарного лікування пацієнтів

За рівнем комфорту новий стаціонар не поступається готелям найвищого класу.На площі 2740 кв. метрів знаходяться:40 номерів з одне і двомісним...

Переваги онкологічного центру TomoClinic, які цінуємо ми і за які цінують нас

1. Променева терапія, яка реалізується на високому рівні в Україні та Європі для лікування доброякісних і злоякісних пухлин. Проводимо результативне...

Інфузійні системи Cyto-Set — крок до досконалого проведення хіміотерапії

Одже саме інфузійна система стала невід’ємною частиною лікування від онкозахворювань. В TomoClinic шанують технології XXI століття. А тому ми вирішили зробити крок...

Інфузомати, які застосовуються в TomoClinic для проведення якісної хіміотерапії

В нашій онкологічній клініці використовується технологія інфузії від німецького виробника B. Braun Compact Plus. Це нове покоління інфузоматів, наступний крок до підвищення безпеки пацієнтів, новий рівень якості лікування. Пристрій більш компактний та надійний, німці створили його з гаслом «Час піклуватися». Нова стійка поєднує в собі «Infusomat compact plus» з повною системою, якою до пацієнта доставляється ефективний лікарський препарат.

В Новом 2019 году Украинский Центр Томотерапии меняет название на TomoClinic

Ребрендинг клиники "Украинский центр томотерапии". Смена названия на TomoClinic.

ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ ЕМБОЛІЗАЦІЇ В TOMOCLINIC

Хірурги TomoClinic Степан Крулько та Олександр Соколенко провели емболізацію хондросаркоми тазу з м’якотканним компонентом тазової області для однієї з наших пацієнток.Жінка хворіла вже близько року, для неї...

«ВУЗЬКІ» ФАХІВЦІ У НАШІЙ КОМАНДІ: ОТРИМАЙТЕ ДОПОМОГУ ДОСВІДЧЕНИХ ЛІКАРІВ

У TomoClinic ведуть прийом не тільки онкологи, а й фахівці в інших областях медицини: лікар-уролог, лікар-проктолог, лікар-гінеколог, лікар-мамолог, лікар-дерматолог, лікар-хірург.Ці лікарі мають...

14 продуктов, выводящих канцерогены из организма

В последние десятилетия ученые, занимающиеся исследованиями рака, доказали: то, что мы едим, влияет на риски возникновения онкологии. Также ученые составили список самых полезных продуктов для профилактики рака (особенно желудка, толстой кишки и молочной железы).

Хирургическое лечение рака поджелудочной железы: какие операции проводят в немецких клиниках

Врачи немецких клиник успешно проводят даже самые сложные хирургические вмешательства при раке поджелудочной железы, а также используют дополнительные методы, которые снижают риск рецидива или позволяют долго контролировать рост опухоли на поздних стадиях болезни.

Лечение Лютецием

Рак простаты 4 стадии с отдаленными метастазами – звучит как приговор. Но европейские онкологи с этим утверждением не согласны. Уже...

Brca 1 - израильские ученые победили болезнь с «еврейским геном»

Результаты израильского исследования были представлены в начале июня 2021 года на заседании Американской ассоциации онкологов. Кроме того, статью об исследовании...

ЛІКУВАННЯ РАКУ З МІЖНАРОДНИМ ВИЗНАННЯМ ТА СЕРТИФІКАТОМ ЯКОСТІ

З першого дня своєї роботи TomoClinic прагне надавати медичні послуги вищої якості відповідно до найкращих світових практик. Рік за роком ми піднімаємо планку якості...

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ TOMOCLINIC! ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ ВІДГУКИ, ЩОБ МИ СТАВАЛИ ДЛЯ ВАС КРАЩЕ.

Днями отримали докладний і розгорнутий відгук від доньки нашого клієнта. Щиро вдячні за такі коментарі. Вони не тільки допомагають нам...
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ