Таблетки для схуднення «Кетоформ»: чи варто приймати?

Що за препарат «Кетоформ»?

Капсули для схуднення "Кетоформ"
Капсули для схуднення "Кетоформ"
Фото из открытых источников

Схуднення – мабуть, найактуальніша тема для людини, коли йдеться про зовнішність. Усі ми рано чи пізно починаємо шукати перевірені дієти, займаємося спортом, аби скинути зайву вагу. Але, погодьтеся, часто ми просто мріємо про якусь «чарівну таблетку», завдяки якій можна було б стати стрункішим без усіляких зусиль.

Сьогодні в інтернеті можна зустріти багато реклами такого препарату, як «Кетоформ», тому ми вирішили розібратися, що це за засіб і чи дійсно він допомагає схуднути без дієт та спорту, як обіцяють ті, хто його «просуває». До речі, особливо приваблюють фото «до» та «після» тих, хто начебто схуд на цих таблетках.

Інформація про «Кетоформ»

Почнемо з того, що «Кетоформ» неможливо класифікувати, тобто незрозуміло, до якої категорії засобів він належить. Судячи з ДСТУ, «Кетоформ» класифікований як «Харчові продукти», тому ні про які препарати чи ліки навіть не йдеться. На сайтах, які рекламують цей засіб, «Кетоформ» називають «жироспалювачем».

На сайтах, які торгують «Кетоформом», пишуть, що це – просто-таки унікальна розробка вчених. За допомогою цих таблеток можна схуднути швидше, ніж якщо людина буде дотримуватись дієти та займатися спортом. Причому результати швидкого схуднення збережуться надовго, бо нормалізуються обмінні процеси у організмі. Серед «чудодійних» якостей «Кетоформу» зазначені:

  • очищення кишківника, нормалізація роботи ШКТ;
  • швидке «спалювання» калорій без змін у харчуванні;
  • зменшення ризиків захворювань серця та печінки завдяки зменшенню вісцерального (внутрішнього) жиру;
  • блокування засвоєння вуглеводів – можна їсти солодке і вироби з борошна, а вага все одно буде знижуватись;
  • захист кісток та суглобів, зменшення вірогідності травм;
  • нормалізація рівня холестерину у крові;
  • нормалізація метаболізму природнім шляхом;
  • зміцнення імунітету, зменшення проявів хронічних хвороб;
  • оновлення кишкової мікрофлори, нормалізація апетиту;
  • позбавлення стресів да депресій, покращення працездатності;
  • покращення стану шкіри;
  • зниження рівня цукру в крові;
  • зменшення проявів алергії тощо.

Вражає, чи не так?

Склад «Кетоформу»

Що в входить до складу цих таблеток для схуднення? На офіційному сайті «Кетоформ» вказано, що засіб не містить хімічних та синтетичних компонентів, а лише такі інгредієнти: куркума, насіння грейпфруту, насіння льону, плоди шипшини, насіння кропу, спіруліна, ягоди годжі та обліпиха.

Щодо інструкції з використання, то «Кетоформ» треба приймати по одній капсулі двічі на день (зранку та ввечері) мінімум 30 днів підряд.

Чому не можна виключати з раціону вуглеводи?

А що насправді?

До чого у назві таблеток префікс «кето»? Це простий маркетинговий хід на хвилі популярності кетодієти, при якій людина худне, максимально зменшуючи у раціоні вуглеводи.

До речі, навіть на офіційному сайті «Кетоформу» ви ледве роздивитеся сертифікат на цей засіб, бо шрифт занадто дрібний і розмитий. Країна-виробник «Кетоформу» – росія (москва). Виготовляє його товариство з обмеженою відповідальністю «Омега Фарм» (ймовірно). У російських державних реєстрах сертифікації продукт «Кетоформ» чи KetoForm не зазначений, тому невідомо, чи взагалі дійсні ті сертифікати, що розміщені на сайті компанії. Ще цікавий момент. Коли ви будете шукати в інтернеті країну – виробника «Кетоформу», то побачите, що його виробляє… чомусь Австралія.

У інтернет-магазинах, які продають «Кетоформ», зазначається:

«Кетоформ схвалено лікарями США та країн Євросоюзу. Про нього позитивно відгукуються у Великій Британії, Франції, Італії та десятці інших країн. Наукові дослідження провели й у росії. Цим займалися співробітники НДІ харчування РАМН у москві за підтримки державного фінансування».

Це неправда, бо у перерахованих країнах ніхто навіть не чув про ці таблетки для схуднення. А ще пишуть про начебто 97 % ефективність «Кетоформу». Але досягти таких цифр просто нереально, а головне – медичні дослідження харчових концентратів ніхто не робить!

Ви не купите «Кетоформ» у жодній аптеці чи у легальних магазинах, бо його продають лише через інтернет, причому ви не можете бути впевнені у тому складі засобу, що заявлений на офіційному сайті компанії. До речі, кожен сайт-«односторінка», що продає «Кетоформ», запевняє, що саме вони – єдині офіційні продавці оригінального препарату, всі інші – шахраї і продають підробку.

Чому не виходить схуднути навіть при дієті та тренуваннях?

Скільки коштує «Кетоформ»?

Купити «Кетоформ» в Україні можна, наприклад, за 229 грн (1 упаковка на 20 капсул). Ми знайшли оголошення і з «демократичною ціною» за упаковку – 90 грн. Зазвичай на усіх цих сайтах рекомендовано купувати одразу курс таблеток для схуднення на місяць (мінімум 3 упаковки). Що цікаво, багато людей, що замовляли «препарат» і передумали його купувати, вже не можуть від нього відмовитись, бо номер клієнта одразу після замовлення блокують.

Реальні відгуки про «Кетоформ»

Цікаво, що навіть при великому бажанні ви не знайдете справжніх відгуків тих, хто схуд на «Кетоформі». Зате є безліч відгуків про те, що засіб не працює. На незалежних сайтах, що не є продавцями і посередниками, реальних позитивних відгуків немає. Проплачені, рекламні відгуки про «Кетоформ» є лише на тих сторінках, що займаються продажем цих таблеток для схуднення. Там навіть є фотографії тих, хто начебто за тиждень-два-місяць скинув по 10 кг просто на цих чудо-капсулах. Звичайно, це потрібно, аби збільшити продажі. Будь-який лікар скаже вам, що не існує жодного засобу, який би допоміг вам схуднути без правильного харчування і спорту, тому потрібно мислити критично і не довіряти рекламі.

Але найголовніше, що обурює нашу редакцію, так це те, що продавці «Кетоформу» вдаються до шахрайства і маніпуляцій. Вони використовують відомих медійних людей для просування свого «препарату» без їхньої на те згоди. Мабуть, ви вже неодноразово натрапляли на «склеєні» відео чи «позитивні відгуки» у соцмережах від телеведучого Кості Грубича, дієтологині Світлани Фус, тренерки Аніти Луценко, блогерки Даші Квіткової та інших. Усі ці люди на своїх сторінках відхрещуються і спростовують те, що начебто рекламують «Кетоформ» для схуднення. На жаль, в Україні немає юридичної відповідальності за такі шахрайські дії, тому одна надія – на критичне мислення потенційних покупців.

Ось ТУТ, наприклад, Костя Грубич спростовує те, що він рекламує "Кетоформ".


ВИСНОВКИ! Ми не закликаємо не купувати «Кетоформ», адже кожна повнолітня людина сама вирішує для себе, чи підходить їй той чи інший спосіб схуднути. Якщо ви вірите у «чарівну таблетку», це ваша особиста справа. Але ви повинні розуміти, що ані БАДи, ані якісь інші харчові добавки не допоможуть скинути зайву вагу без дієт і фізичних навантажень. Лікарі застерігають, що подібні засоби у кращому випадку не працюють, а у гіршому – можуть завдати шкоди здоров’ю, особливо якщо у вас є якісь хронічні захворювання.


Щоб залишити коментар, необхідно авторизуватися

Коментарі

Коментарі відсутні


Читайте також:

7 самых опасных методов похудения: никогда так не делайте

Среди опасных способов похудения: капсулы с паразитами, мочегонные препараты, тайские таблетки, динитрофенол, эфедрин, сибутрамин, "Флуоксетин"

Як за 10 днів схуднути на 10 кг: дієта космонавтів

Дієта космонавтів триває 10 днів, протягом яких максимально можна скинути 10 кг! Але така дієта – лише для дисциплінованих людей з міцною силою волі.

10 причин їсти мед щодня

Натуральний сирий мед довго зберігається, не втрачаючи свої корисні властивості. Сирий мед містить безліч вітамінів та мікроелементів, оскільки він не обробляється: не фільтрується, не нагрівається і не пастеризується.

Що буде, якщо на місяць відмовитися від цукру

Багато людей почали відмовлятися від вживання цукру і переходити на здорове збалансоване харчування – з мінімумом простих вуглеводів. Якщо й ви вирішили обмежити чи взагалі відмовитися від цукру у своєму раціоні, вже через місяць у вашому організмі відбудуться позитивні зміни.

10 простых способов уменьшить аппетит

Мы подготовили несколько советов, как уменьшить аппетит. Это особенно актуально после зимних праздников, ведь многие из нас поднабрали лишних килограммов.

Диетолог развенчала мифы о ЗОЖ

Диетолог развенчала мифы о правильном питании, в которые мы наивно верим

Как питаться при мигрени

Чтобы уменьшить количество и интенсивность приступов мигрени, нужно исключить некоторые продукты и соблюдать определенную диету

Что такое криотерапия?

Криотерапия используется для удаления доброкачественных кожных образований, таких как родинки, бородавки и ангиомы. С помощью криотерапии можно уничтожать предраковые клетки. Так же, криодеструкция ипользуется для лечения некоторых видов рака простаты и печени.

Чего нельзя есть при приеме антибиотиков и как питаться после лечения

Чтобы минимизировать побочные эффекты от приема антибиотиков, нужно отказаться от алкоголя, кофе, сладостей, ограничить молочные продукты и белковую пищу. Старайтесь питаться пять раз в день небольшими порциями

Продукты-антидепрессанты: чего бы съесть, чтобы поднять настроение

Среди продуктов, которые помогают мозгу синтезировать "гормоны счастья", - рыба, мясо, молочные продукты, яйца, морская капуста, бананы, черный шоколад, овсянка, гречка, овощи и мед

Камни в почках и инсульт: чем опасна передозировка витамина С

Диетолог рассказал, что украинцы едят мало рыбы, но много мяса. В их рационе мало овощей и фруктов, зато много - продуктов из муки и рафинированное масло
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю