Провівши дослідження, вчені виявили, що постійне вживання вітаміну С знижує вірогідність розвитку 11 видів раку. Відповідну статтю було опубліковано у науковому виданні Frontiers in Nutrition.
Ми звикли чистити більшість овочів та фруктів, але, виявляється, це потрібно робити не з усіма, бо цінні поживні речовини містяться саме у шкірці. Що ж це за фрукти та овочі?
Якщо людина віком від 50 років вживає продукти, багаті на вітамін С, у неї повільніше втрачається м’язова маса (а її втрата – один з маркерів старіння організму). Коли є дефіцит вітаміну С, не лише м’язи швидше слабшають, а й з’являються інші проблеми зі
Людський організм під час спеки прагне охолодитися – кров від внутрішніх органів перерозподіляється більше до шкіри. Це викликає підвищене навантаження на серце. Окрім того, у спеку змінюється склад крові, вона стає густішою, що підвищує ризик тромбозу.