Цей вітамін знижує ризик розвитку 11 видів раку

Цей вітамін знижує ризик розвитку 11 видів раку

Провівши дослідження, вчені виявили, що постійне вживання вітаміну С знижує вірогідність розвитку 11 видів раку. Відповідну статтю було опубліковано у науковому виданні Frontiers in Nutrition.
9 серпня, 2024 рік
Що буде з організмом, якщо їсти яйця щодня?

Що буде з організмом, якщо їсти яйця щодня?

Курячі яйця – найкращий варіант з усіх білкових продуктів. Одне яйце містить 6-7 грамів білка.
18 червня, 2024 рік
Якщо у вас є цей симптом, перевірте рівень вітаміну D

Якщо у вас є цей симптом, перевірте рівень вітаміну D

Статистика останніх декількох років свідчить: від нестачі вітаміну D страждає 80% українців (у Європі цей показник – 58%).
22 травня, 2024 рік
Не чистіть ці фрукти й овочі: у їхній шкірці – найцінніше!

Не чистіть ці фрукти й овочі: у їхній шкірці – найцінніше!

Ми звикли чистити більшість овочів та фруктів, але, виявляється, це потрібно робити не з усіма, бо цінні поживні речовини містяться саме у шкірці. Що ж це за фрукти та овочі?
6 травня, 2024 рік
Цей вітамін знижує ризик смерті після 50 років

Цей вітамін знижує ризик смерті після 50 років

Якщо людина віком від 50 років вживає продукти, багаті на вітамін С, у неї повільніше втрачається м’язова маса (а її втрата – один з маркерів старіння організму). Коли є дефіцит вітаміну С, не лише м’язи швидше слабшають, а й з’являються інші проблеми зі
18 квітня, 2024 рік
Аномальна спека: як захистити серце

Аномальна спека: як захистити серце

Людський організм під час спеки прагне охолодитися – кров від внутрішніх органів перерозподіляється більше до шкіри. Це викликає підвищене навантаження на серце. Окрім того, у спеку змінюється склад крові, вона стає густішою, що підвищує ризик тромбозу.
1 липня, 2022 рік
Ульяна Супрун развеяла мифы о микроволновке

Ульяна Супрун развеяла мифы о микроволновке

Микроволновка: мифы и реальность.
1 березня, 2019 рік
Поливитамины не приносят никакой пользы сердечному здоровью

Поливитамины не приносят никакой пользы сердечному здоровью

Анализ исследований не показал никакой пользы для сердечно-сосудистого здоровья от употребления поливитаминов и минеральных добавок
11 липня, 2018 рік
Как вишня может улучшить здоровье человека

Как вишня может улучшить здоровье человека

Шесть причин, по которым специалисты рекомендуют вдоволь насладиться вишней
27 червня, 2018 рік
Низкие уровни витамина D могут повысить риск развития рака кишечника

Низкие уровни витамина D могут повысить риск развития рака кишечника

Низкий уровень витамина D связан со значительным увеличением риска колоректального рака, и наоборот, высокие уровни должны обеспечить защиту
15 червня, 2018 рік
Замороженный апельсиновый сок полезнее свежего?

Замороженный апельсиновый сок полезнее свежего?

Апельсиновый сок, который был разморожен до комнатной температуры, обеспечивал наиболее биодоступный фитоен и фитофлуол
13 червня, 2018 рік
Большинство биодобавок для здоровья сердца – бесполезны

Большинство биодобавок для здоровья сердца – бесполезны

Популярные добавки не защищают сердце от сердечно-сосудистых заболеваний, исключение - фолиевая кислота
30 травня, 2018 рік
Некоторые витаминные добавки ускоряют старение

Некоторые витаминные добавки ускоряют старение

Некоторые витаминные добавки, которые принимают для замедления старения, на самом деле сокращают жизнь
7 березня, 2018 рік
Эти витамины помогут справиться с похмельем

Эти витамины помогут справиться с похмельем

По словам ученых-физиологов, избавиться от похмелья помогут витамины группы В
21 лютого, 2018 рік
Сало влияет на иммунную систему человека

Сало влияет на иммунную систему человека

Ученые обнаружили у сала свойство серьезно влиять на иммунитет человека
1 лютого, 2018 рік
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю